Om
Frank Scott Musikk

Underholdningsentreprenøren

Jeg har vært yrkesaktiv musiker siden sent 80-tall, og har jobbet innen de fleste sjangre innen begrepet populærmusikk. Både som låtskriver, produsent og utøvende musiker. Mitt primære arbeid har gått ut på å spille på fester, puber, pianobarer osv. Jeg har lang erfaring med bryllup, firmafester, jubileum og temafester. Jeg har spilt i danseband, bluesband og hard-rockband, men jobber for tiden som soloartist innen Country, Americana og Folk.


I tillegg til at jeg kan stille med duo, trio eller band, tar jeg oppdrag som DJ. Da spiller jeg primært countrymusikk. Dette er en glimrende løsning i bryllup, bursdagsfester og vennefester med et country-tema.


Mine konserter består av klassikere og hits fra countrymusikkens historie, samt en god del egenkomponert musikk. Jeg spiller da sammen med meget dyktige musikere.


Uansett om du vil ha meg til å spille, eller er ute etter annen god musikk/underholdning til arrangementet ditt, kan jeg være behjelpelig med å skaffe det du behøver. Jeg har et stort nettverk av musikere og et godt samarbeid med musikkformidlere og management rundt om i landet.


Ta kontakt, så finner vi alltid en løsning ;)


908 35 227

frank@frankscott.no

Copyright © All Rights Reserved